Bestuur & organisatie

JobRotary heeft 37 regio’s in Nederland. Deze zijn vertegenwoordigd in het landelijk bestuur. Een professioneel secretariaat ondersteunt bestuur en afdelingen. Ambassadeurs promoten het werk van JobRotary.

Bestuur & organisatie

Bevlogen bestuurders

Het landelijk bestuur is samengesteld uit vertegenwoordigers uit of namens de verschillende afdelingen. Samen scheppen zij de voorwaarden waardoor de JobRotaryclubs werkzoekenden goed kunnen bedienen.

Taken bestuur

• Het creëren en realiseren van randvoorwaarden om op afdelingsniveau JobRotary activiteiten te kunnen uitvoeren;
  • Het bieden van facilitaire ondersteuning aan de afdelingen;
  • Beleidsontwikkeling;
  • Financiering en fondswerving;
  • Creëren en onderhouden van het draagvlak binnen Rotary Nederland;
  • Verzorgen en onderhouden van de communicatie.

JobRotary bestuur

Wim Gerards

Frank Joosten

Bert van Zeijts

Veronica van der Goot

PR & communicatie

Wilmy van Balen

Harry Koopman

Rita Bouwens

Cindy van der Ven

Landelijk secretariaat

Actieve ambassadeurs

John Schellen

Jeroen Collette

Cornelis Bonnet

JobRotary regio’s

Actief in heel Nederland

Er is altijd een regio bij jou in de buurt: In Nederland zijn 37 regio’s met mentoren die zich inzetten om werkzoekenden te begeleiden in hun zoektocht naar werk. Met een landelijk spreiding is JobRotary dan ook altijd op bereikbare afstand voor jou.