Informatie voor Rotarians

Rotaryleden en JobRotary medewerkers voorzien wij graag van meer informatie over JobRotary en de mogelijkheden voor JobRotary binnen ùw club.
Via "My JobRotary" kunt u inloggen als Rotarian met de daarvoor benodigde login gegevens. Heeft u nog geen login gegevens voor "My JobRotary", dan kunt u mailen naar secretariaat@jobrotary.nl.

Op de pagina's met beveiligde toegang treft u documentatie, contactgegevens en formulieren met betrekking tot JobRotary aan.

Per 1 september 2017 worden er door 37 JobRotary regio's 299 werkzoekenden begeleid met een succesratio van 57,35%

Landelijke dekking JobRotary via link naar Google Maps

Landelijke dekking
Met onderstaande link wordt u doorgeleid naar Google Maps waar u in oogopslag kunt zien welke woonplaatsen JobRotary momenteel in haar werkgebied heeft.
Landelijke dekking JobRotary via Google Maps.
Lidmaatschap Stichting JobRotary
Als deelnemende Rotaryclub aan JobRotary betaalt u jaarlijks een bijdrage. De bijdrage wordt gebruikt voor de vergoeding van kosten, zoals drukwerk, onderhoud website, presentatiekosten etc.
Een factuur wordt jaarlijks toegezonden naar de penningmeester van de deelnemende Rotaryclub.

Bankrekeningnummer Stichting JobRotary 3546.36.332.